KLEENER IN DE KIJKER - Sabine - Kleen
20754
post-template-default,single,single-post,postid-20754,single-format-standard,edgt-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-2.1, vertical_menu_background_opacity, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,transparent_content,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

KLEENER IN DE KIJKER – Sabine

Sabine Jacobs – Kleener in de kijker.

 

Sabine is een Kleener sinds 2009 en vertrekt vanuit het idee “Als de klant tevreden is dan ben ik als poetsmedewerker ook tevreden“. Eén van haar klanten, SDM Technics laat dit duidelijk merken en geeft aan dat de inzet van Sabine enorm gewaardeerd wordt. Uit alles blijkt dat Sabine een Kleener is die schoonmaakt met hart en ziel. Een echte top – Kleener!

 

Gevraagd naar de vele veranderingen en snelle evoluties (digitalisering, werkorganisatie,…) binnen de organisatie van Kleen wordt duidelijk dat Sabine dit als positief ervaart. Het contact en de communicatie met de interne medewerkers loopt steeds beter. Ze voelt dat er respect is voor haar werk, aandacht voor het wegnemen van nodeloze stress en een grote waardering voor haar inzet. Die waardering stelt ze heel erg op prijs. Een poetsmedewerker die gewaardeerd wordt, geeft Sabine aan, levert beter werk en zorgt op die manier voor tevreden klanten. Met 15 jaar ervaring op de teller weet Sabine waarover ze spreekt!

 

Belangrijk voor Sabine is: “de kleine dingen kunnen iets groots maken“. Van kleine dingen kunnen iets groots maken”. Van kleine appreciaties tot de dagdagelijkse ondersteuning van de operationele verantwoordelijkheden, het zorgt allemaal voor een uitstekend eindresultaat. Daar ligt ook de focus van Kleen. Zonder gemotiveerde en toegewijde Kleeners is er namelijk geen Kleen!

 

We leerden Sabine kennen als iemand met een sterke persoonlijkheid, een passievolle werknemer die graag op de details let en vooruit denkt. Een Kleener die we dan ook met veel plezier in de kijker zetten!

 

Will jij graag meer weten over Kleen of zie jij jezelf als Kleener en draag jij ook onze waarden? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen!

 

Kleen – Seriously Different – Samen Sterk
Share Post