KVC Westerlo & Kleen - Samen Sterk. - Kleen
20764
post-template-default,single,single-post,postid-20764,single-format-standard,edgt-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-2.1, vertical_menu_background_opacity, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,transparent_content,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

KVC Westerlo & Kleen – Samen Sterk.

KVC Westerlo & Kleen – Samen Sterk.

 

Kleen bouwt met klanten een lange en duurzame relatie op. We zorgen ervoor dat de medewerkers van onze klanten ten allen tijde in een nette en zuivere omgeving kunnen werken en hun relaties ontvangen. En dat is dus net iets meer dan gewoonweg poetsen…. Luisteren naar en spreken met elkaar, overleggen, plannen, optimaliseren, timen,… het zorgt ervoor dat we elkaar kunnen versterken.

 

Door ons te focussen op onze kerntaak kan een klant ontzorgd worden en zich voluit concentreren op de eigen kernactiviteit. Op die manier ontstaan er een echt en hecht partnership.

 

We zijn enorm trots op het partnership dat we op deze manier ook uitbouwen met KVC Westerlo! Kleen is daarenboven zichtbaar op het terrein van KVC Westerlo, zowel op de trainingsvelden als in het stadium! Je kan er niet naast kijken.

 

Naast onze dagdagelijkse verantwoordelijkheid voor nette en hygiënische ontspanningsruimtes, kleedkamers, burelen,… nemen we ook de periodieke en soms acute ontsmettingen voor onze rekening. Kleen wil zeker zijn dat onze partner KVC Westerlo de beste service krijgt en zo veilig mogelijk kan werken aan de sportieve uitdagingen!

 

Kleen – Seriously Different – Samen Sterk
Share Post