KLEEN ONTSMETTINGEN - Kleen
20647
page-template-default,page,page-id-20647,edgt-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-2.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

KLEEN ONTSMETTINGEN

SERIOUSLY DIFFERENT

SNEL EN EFFICIËNT ONTSMETTEN!

COVID-19 zorgt voor heel wat extra werk en extra zorgen. Permanent ontsmetten is een dagelijks aandachtspunt. U wil uw collega’s in een veilige omgeving laten werken. Uw klanten en leveranciers verdienen een omgeving die virusproof is. Met andere woorden: uw professionele omgeving moet KLEEN zijn.

KLEEN ondersteunt u in het creëren van een veilige werkomgeving zodat uw werknemers ook op momenten dat thuiswerk onmogelijk is gebruik kunnen maken van een ontsmette en virusvrije ruimte. Uw kantoor, het onthaal, de vergaderzaal,… krijgen hun oorspronkelijke functie terug. Coronaproof.

Ontsmetten is een intensief en tijdrovende bezigheid die meerdere keren per dag of per week wordt herhaald. KLEEN biedt u een ontsmettingsmethode met behulp van innovatieve toestellen op ruimtes in no time virusvrij te maken. Met de professionele vernevelaar bereiken onze Kleeners snel en eenvoudig alle te ontsmetten oppervlakten in uw onthaalruitme, kantoren, vergaderzaal,….

HOE WERKT HET?

 • Iedereen verlaat de te ontsmetten ruimte.
 • De KLEENER, volledig ingepakt in beschermkledij, vernevelt machinaal de ontsmettingsvloeistof aan een razend tempo in de omgeving waarbij ook de moeilijke bereikbare oppervlaktes behandeld worden.
 • Na circa 15 minuten kan de virusvrije ruimte opnieuw voor de volle 100% gebruikt worden.

WAT IS UW VOORDEEL?

 • TIJDWINST. De ontsmetting verloopt twee tot drie maal sneller waardoor uw kantoor of vergaderzaal veel sneller terug operationeel is.
 • KOSTENBESPAREND. De ontsmetting gebeurt op een significant kortere tijd dan de klassieke manier (spray + doekjes) van werken.
 • PRAKTISCH. Alle materialen kunnen in de ruimte blijven én alle materialen zijn op deze manier ook gedesinfecteerd. (*)

KLEEN STELT VOOR: I-FOGGER

(*) ‘De voordelen van verneveling zijn de garantie dat alles binnen een ruimte werd gedesinfecteerd daar waar je dat bij handmatige desinfectie niet in die mate hebt’ (FAQ op www.zorg-en-gezondheid.be antwoord van Artsen Zonder Grenzen).

CLEAN WIPES

KLEEN ondersteunt u ook met producten zodat u en uw collega’s dagdagelijks zelf de eigen werkplek virusvrij kunnen houden.

Een pakket spray en doekjes die op alle mogelijke plaatsen in de organisatie bruikbaar zijn. In de onthaalruimte, op de kantoren zelf, in de eetruimtes, in de sanitaire ruimtes,….

Niet zomaar spray doekjes,….

KLEEN biedt u een all-in-one systeem aan. Altijd vochige doekjes beschikbaar in een hermetisch afsluitbare emmer met handig uitneembare doekjes.

STARTPAKKET

 • Eén emmer inclusief deksel.
 • Maatbeker.
 • Drie rollen Clean Wipes (elk 250 doekjes).
 • Vijf liter Alco Spray.

NAVULPAKKET

 • Drie rollen Clean Wipes (elk 250 doekjes).
 • Vijf liter Alco Spray.

 

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND VOOR MEER INFORMATIE