ONS VERHAAL - Kleen
20214
page-template-default,page,page-id-20214,edgt-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-2.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,transparent_content,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

ONS VERHAAL

SERIOUSLY DIFFERENT

HET KLEEN-VERHAAL

De naam KLEEN werd in 2016 tijdens een kick-off event in de Luminus Arena gepresenteerd aan het grote publiek. Het bedrijf zelf bestaat reeds al van voor die tijd. Onze kennis van schoonmaak en schoonmaakproducten is gebaseerd op bijna 40 jaar ervaring in de schoonmaaksector, wat eveneens een van onze bouwstenen is voor een uitstekende dienstverlening in de schoonmaak.

In 2016 telde de organisatie circa 80 medewerkers in Noord-Limburg. Door systematische gecontroleerde groei stelt KLEEN op dit moment rond de 120 KLEENERS tewerk in de regio’s Limburg – Vlaams-Brabant – Antwerpen.

KLEEN bouwt de structuren en organisatie verder uit, trouw blijvend aan de oorspronkelijke bedrijfsvisie. Dat stelt de KLEENERS in staat om de door de klanten gewenste kwaliteit continu te waarborgen.

Samen met ons personeel kijken we vooruit naar een mooie toekomst waar we samen aan bouwen kunnen.

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND VOOR MEER INFORMATIE