KLEENER IN DE KIJKER - Rita - Kleen
20759
post-template-default,single,single-post,postid-20759,single-format-standard,edgt-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-2.1, vertical_menu_background_opacity, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,transparent_content,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

KLEENER IN DE KIJKER – Rita

Rita Machiels – Kleener in de kijker.

 

Rita is reeds 15 jaar een trouwe Kleener. Ze was er al bij toen onze organisatie nog gekend was onder de naam AlltopClean. Haar kwaliteiten? Uitermate gedreven én uitstekende sociale skills. Samenwerken met andere Kleeners is iets waar ze dagelijks naar uitkijkt. Samenwerken is voor Rita de kans om tips te delen, elkaar te helpen en zo een steeds hogere kwaliteit en betere dienstverlening te realiseren. Rita werkt élke dag met enthousiasme en plezier, als een gepassioneerd Kleener die ten allen tijde kwaliteit wil leveren en pas tevreden is als ook de klant tevreden is.

 

Haar waarden zijn RESPECTDISCIPLINEMOTIVATIECOMMUNICATIE. Dat is een uitstekende basis voor een geweldige Kleener! Ook de operationele verantwoordelijken bevestigen dit “Het loopt allemaal bij Rita“. Rita is dus een terecht trotse “Kleener in de kijker“!

 

De vele veranderingen binnen de organisatie (professionalisering, digitalisering, wisselingen aan de top, naamsveranderingen…) heeft Rita naar eigen zeggen als positief ervaren. Wat haar het meeste pleziert is de steeds betere, duidelijkere en menselijke manier van communiceren. Voor een Kleener die de schoonmaak effectief dient uit te voeren is dit essentieel.

 

Bovendien is Rita een echte meedenker en ze voelt zich dan ook als een vis in het water bij Kleen. Tijdens ons gesprek draagt Rita dan ook enkele nieuwe ideeën aan. Deze worden uiteraard door de operationele verantwoordelijken in dank aangenomen. Ze zijn een basis voor het verder uitbouwen van de toekomst, voor een nog beter en nog sterker Kleen!

 

Dit gesprek bewijst dat Rita een waardige “Kleener in de kijker” is! Wil jij graag meer weten over Kleen of zie jij jezelf als Kleener en draag jij ook onze waarden? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen!

 

Kleen – Seriously Different – Samen Sterk
Share Post