KLEEN DAILY - Kleen
20091
page-template-default,page,page-id-20091,edgt-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-2.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,transparent_content,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

KLEEN DAILY

SERIOUSLY DIFFERENT

FACILITAIRE PROFESSIONELE SCHOONMAAK

Vele bedrijven, kantoren, magazijnen, grootwarenhuizen, winkels, scholen, KMO’s, zelfstandige ondernemers, vrije beroepen etc. ervaren dagelijks welke meerwaarde KLEEN biedt. Onze medewerkers zorgen ervoor dat u kan werken in een zuivere en aangename omgeving.

Het organiseren van schoonmaak is onze corebusiness. Door het uitbesteden van de facilitaire schoonmaak krijgt u extra tijd om u op uw kernactiviteiten te concentreren. De investering in schoonmaak loont.

Werken in een aangename en zuivere ruimte heeft overduidelijk een positieve invloed op het welbevinden en de gezondheid van uw werknemers. Een propere werkomgeving draagt bij aan een lager absenteïsme cijfer.

KLEEN vertrekt van een schoonmaakdienst op maat. Voor elke klant, klein of groot, wordt vanuit een nauw overleg een gedetailleerd poetsplan op maat, vertrekkende van uw noden en verwachtingen opgesteld.

U wil wel de overstap maken naar KLEEN maar uw huidige poetsvrouw/-man maakt al jaren deel uit van uw bedrijf en u heeft er een goede band mee? Dat is geen probleem. U kan dezelfde schoonmaakmedewerker behouden, indien hij of zij zich kan vinden in de normen en waarden / DNA van ons bedrijf.

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND VOOR MEER INFORMATIE