KLEEN WINDOW - Kleen
20093
page-template-default,page,page-id-20093,edgt-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-2.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,transparent_content,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

KLEEN WINDOW

SERIOUSLY DIFFERENT

GLASWAS

Glaswas KLEEN is een gerenommeerd & dynamisch bedrijf dat zich richt op de zakelijke markt.
Wij gebruiken de nieuwste apparatuur zodat u als klant altijd verzekerd bent van een perfect resultaat. Een nette uitstraling van uw bedrijfspand is belangrijk!

Het gebruik van milieuvriendelijke producten bij de traditionele glaswas zorgt voor een bijdrage aan het milieu.

Met ons OSMOSE*-systeem kunnen we de meest complexe opdrachten aanpakken.

Veilig werken is een belangrijk aandachtspunt. Als VCA**-gecertificeerd bedrijf heeft u als klant de garantie dat de opdracht niet alleen kwalitatief, maar ook veilig uitgevoerd wordt.

WAAR WE VOOR STAAN

  • Bij ons is kwaliteit & persoonlijk contact met de klant zeer belangrijk!
  • We streven ernaar dat onze prestaties altijd tot de beste van de sector behoren.
  • We staan voor services van topkwaliteit waarbij veiligheid nooit uit het oog wordt verloren.

ONZE DIENSTEN

Glasreiniging

Wij werken “op de traditionele manier”: met inwasser, wisser en ladder. We gebruiken de laatste nieuwe innovatieve technologieën om zo efficiënt, snel en veilig mogelijk te werken.

Reiniging Zonnepanelen

Wij beschikken over de juiste middelen en gereedschappen om regen, zand, stof, vogeluitwerpselen, mos,.. te verwijderen.

Osmose Reiniging

Wij werken met een osmose systeem en als nodig met een hoogwerker om op een veililge en ecologische manier te werk te gaan.

Reiniging op Hoogte

We werken met een ladder of hoogwerker om zo overal gemakkelijk en veilig aan te kunnen. Boven de 8 meter zal er met osmose techniek gereinigd worden of schakelen we een hoogwerker in.

Dakgoten

Er kan ook bij ons gevraagd worden voor al uw dakgoten uit te kuisen.

*Het OSMOSE-systeem zorgt voor een kostenoptimalisatie: geen gebruik van hoogtewerkers. Daarnaast blijft de traditionele glasbewassing één van de meest efficiënte oplossingen voor woningen, kleine ramen…

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND VOOR MEER INFORMATIE