ONZE WERKWIJZE - Kleen
20085
page-template-default,page,page-id-20085,edgt-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-2.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

ONZE WERKWIJZE

SERIOUSLY DIFFERENT

HOE WERKEN WIJ?

We stellen onze schoonmaakmedewerkers, onze KLEENERS centraal. Zij zijn immers het échte gezicht van onze onderneming. Permanente begeleiding en opleiding zijn de elementen die zorgen voor een optimale kwaliteit in de uitvoering.

SERIOUSLY DIFFERENT!

SERIOUSLY DIFFERENT! Evenwel niet vrijblijvend. KLEEN maakt écht het verschil als toonaangevende en referentieonderneming binnen de schoonmaaksector. Deze dagelijkse doelstelling drijft alle medewerkers vooruit. De KLEENERS staan hierbij op de eerste rij om dit elke dag opnieuw waar te maken.

De KLEEN-strategie bestaat erin om de KLEENER te ondersteunen met opleiding, begeleiding, coaching, aandacht en respect. Op die manier creëren we inzet, motivatie, kwaliteit, professionalisme, flexibiliteit, deskundigheid en vaardigheid.

Als klant wordt u bij dat proces betrokken middels opvolgingsgesprekken. Aan de hand van door KLEEN opgestelde gedetailleerd uitgewerkte en transparante poetsplannen en takenkaarten kan u op elk moment de activiteiten opvolgen en indien nodig toekomstgericht evalueren. Het doel is immers een schoonmaakresultaat dat op elk moment aan uw eisen voldoet. Principieel worden uitsluitend ecologische producten ingezet die voldoen aan het EU Ecolabel met het certificaat Cradle to Cradle Gold.

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND VOOR MEER INFORMATIE