MISSIE EN VISIE - Kleen
20224
page-template-default,page,page-id-20224,edgt-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-2.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

MISSIE EN VISIE

SERIOUSLY DIFFERENT

ONZE MISSIE

KLEEN verder uitbouwen tot een toonaangevende referentieonderneming voor specifieke facilitaire diensten zoals periodieke schoonmaak, glaswas opleveringsschoonmaak van nieuwbouw- en renovatieprojecten. KLEEN ondersteunt daarnaast intensief de groei en verdere professionalisering van alle KLEEN medewerkers.

ONZE VISIE

Vanuit de dagdagelijkse manier van werken verduidelijken dat KLEEN een duurzame onderneming is met aandacht voor milieu, onderzoek, ontwikkeling en innovatie. Partners, medewerkers en klanten krijgen de garantie dat ze samenwerken met een toekomstgerichte onderneming die rekening houdt met de ontwikkelingen binnen onze samenleving.

ONZE WAARDEN

De medewerkers van KLEEN zetten zich in voor een duurzame organisatiegroei. De onderneming laat ruimte voor initiatief bij al onze KLEENERS, om zo een betrouwbare partner te blijven voor onze klanten.

Transparantie, integriteit en respect zijn hierbij essentieel in al het handelen.

Dagelijks hecht teamwerk en het streven naar een zo goed mogelijke interne en externe communicatie zorgt ervoor dat het vertrouwen dat anderen in ons stellen terecht is.

6 FUNDAMENTELE PRINCIPES

Structurele klantenrelaties bouwen gericht op voorspelbaarheid en continuïteit.

Doeltreffende besluitvaardigheid om concrete resultaten te boeken waarop we trots zijn.

Respectvolle en loyale menselijke relaties uitbouwen voor de lange termijn.

Integer en open handelen tegenover een grote diversiteit van medewerkers, partners en klanten.

Aanpak gericht op kwaliteit in alle geledingen van de organisatie.

Autonomie bieden om de eigen groei- en ontwikkelingskansen ten volle te benutten.

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND VOOR MEER INFORMATIE